Belangrijk om te weten

Gedragsregels

Binnen SJAB gelden verdraagzaamheid, respect en elementaire beleefdheid als de belangrijkste regels. Uiteraard tolereren wij diefstal, vandalisme en elke vorm van fysiek en verbaal geweld absoluut niet.

Deze regels gelden voor eenieder die deelneemt aan de activiteiten van SJAB, dus niet alleen voor de kinderen, maar ook voor de ouders die meehelpen en de bestuursleden. De bestuursleden van de SJAB zullen toezien op het nakomen van deze gedragsregels en waar nodig ook kinderen of ouders hierop aanspreken.

Verzekering

De SJAB heeft zich via de gemeente verzekerd middels een collectieve ongevallen verzekering voor de activiteiten die ze organiseren. De bestuursleden van de SJAB zullen tijdens de uitstapjes of evenementen zo maximaal mogelijk de veiligheid waarborgen en aanvaarden dan ook geen enkele aansprakelijkheid in deze.

De contributie

SJAB vraagt geen contributie, lidmaatschap is gratis. Het kan zijn dat er voor bepaalde, niet reguliere, activiteiten een kleine bijdrage wordt gevraagd. Lidmaatschap geldt voor de basisschoolkinderen in Beesel vanaf 4 jaar en ouder.